Snellman Motosport - Great Life Europe Oy KYMCO maahantuojaksi

Snellman Motosport - Great Life Europe Oy KYMCO maahantuojaksi

Julkaistu 06 maaliskuuta 2019

Snellman Motosport ja Kwang Yang Motor Co, Ltd. (KYMCO) ovat solmineet maahantuontisopimuksen joka kattaa yksinoikeudella Kymco tuotemerkin jakelun Suomeen.

Sopimus astuu voimaan 22.4.2019 jolloin ensimmäiset laitetoimitukset aloitetaan jälleenmyyjille sekä uusi sivusto www.kymco-suomi avataan.

Jakelu rajoittuu vuodelle 2019 moposkoottereihin sekä mönkijöihin, mutta laajenee vuodelle 2020 kattamaan myös mm. moottoripyörät sekä mobility ajoneuvot


Snellman Motosport / GLE Oy
Snellman Motosport on Porvoolainen perheyritys ja pitkänlinjan moottoripyörätoimija. Liikkeen perustaja Harry Snellman on toiminut moottoripyöräalalla yli 35-vuotta.

Yritys toimii mm. Beta moottoripyörien ja mopojen , Camso telasarjojen sekä Liqui Moly Motorbike tuotteiden maahantuojana.


Kwang Yang Motor Co, Ltd. (KYMCO).
Kymco on Kwang Yang Motor Co, Ltd:n käyttämä myyntinimike. Yhtiö valmistaa mm. skoottereita, moottoripyöriä ja mönkijöitä. Kymco on Taiwanin suurin ja yksi maailman suurimmista valmistajista.

Yhtiö perustettiin vuonna 1963 valmistamaan Hondalle moottori ja vaihteisto komponentteja. Myöhemmin Hondasta tulikin merkittävä Kymcon omistaja ja ensimmäinen moottoripyörä valmistui vuonna 1970.

Markkinointi "Kymco"-nimen alla alkoi vuonna 1992 ja vuonna 2003 yhtiö osti Hondan omistusosuuden takaisin keskittyen Kymco brändin kehittämiseen sekä maailmanlaajuiseen markkinointiin.
Vuonna 2018 Kymco valmisti yli miljoona ajoneuvoa ja niitä myytiin yli 100 maahan.

 


Lisätiedot

Kristian Snellman - Snellman Motosport
Puh. 0400 369 828
sähköposti: kristian@snellmanmotosport.com