Meiltä saat myös rahoituksen ja vakuutukset

Myyjiemme asiantuntevien neuvojen avulla saat valitsemaasi uuteen tai vaihtokohteeseen rahoitusmuodon. Kaikkiin myymimme ajoneuvoihin saat osamaksuratkaisun, Autamme myös oikean vakuutuksen valinnassa, toimimme yhteistyössä lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Rahoituspalvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella eli hoidamme kaikki järjestelyt asiakkaan puolesta.

Kiinteä korko ilman yllätyksiä

Kuukausierät ja korko sovitaan kaupantekohetkellä, ja ne pysyvät samoina markkinoiden myllerryksistä ja ohjauskorkojen muutoksista riippumatta.

Osamaksurahoitus

Käsiraha alkaen 10%

Maksuaika voidaan määritellä toiveidesi mukaan 1–5 vuoden ajalle. Kuukausierää on myös mahdollista pienentää sopimalla rahoituskauden loppuun normaalia suurempi jäännöserä.

Ajoneuvon omistus on rahoitusyhtiölle kunnes luotto on maksettu.

Ostorahoitus

Ostorahoitus on vakuudeton laina eikä ole sidoksissa ostettavaan tuotteeseen. Tuotteen omistusoikeus on suoraan ostajalla ja käsirahan maksu on vapaaehtoista. Ostorahoituksella voi myös rahoittaa palveluita joita ovat esimerkiksi mönkijöiden ja moottoripyörien huoltopalvelut sekä kattavat varustevalikoimat.

Maksa pois vaikka etuajassa

Jos ajoneuvon vaihto tai myynti tulee ajankohtaiseksi tai haluat maksaa loppuvelan pois ennen sopimuskauden loppua, se on mahdollista milloin tahansa ilman erillisiä kuluja.